rss

Land Rover a lansat editie speciala Range Rover Sport

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: editie, Land Rover, Range Rover, Sport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Land Rover a prezentat la Los Angeles Auto Show editia speciala Range Rover Sport Autobiography, programat pentru comercializare la sfarsitul anului.

    Noua editie a SUV-ului va fi disponibila cu propulsorul de 510 CP si 625 Nm cuplu maxim supraalimentat si un altul de 5.0 litri V8, plus o serie de articole de lux.

    Toate suprafetele interioare sunt capitonate cu piele, disponibile in trei combinatii de culori. Tetierele fata si spate sunt imprimate cu un logo unic Autobiography sport, in timp ce usa beneficiaza de insertii de lemn cu aceleasi insemne ale editiei.

     Pachetul include un sistem de divertisment si de radio HD, oferit in Range Rover Sport, precum si o insigna distinctiva Autobiography Sport pe haion sau adaptive cruise control.

    Numai 250 de unitati vor fi produse in acest an, toate in culoarea Santorini Black. Design-ul exterior beneficiaza de bare de protectie din fata si spate cu accente de titanium si un spoiler spate extins.

    Un grilaj personalizat si guri de aerisire laterale fac parte din pachetul Autobiography, la fel ca jantele de 20 inch si un sistem de evacuare distinctiv.

    Pretul pentru modelul Range Rover Sport Autobiography poneste de la 88.545 dolari. 

     

    Vizualizari: 1236
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »