rss

Land Rover Discovery implineste 20 de ani

  1. 17/11/2009
  2. Categoria: Rover
  3. Tags: Discovery, Land Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Unealta de lucru, masina de tractat, simbol al legii, transport de persoane sau artist in noroi – putine masini pot pretinde sa indeplineasca toate aceste roluri. Cu toate acestea, incepand cu 16 noiembrie 1989 – adica in urma cu 20 de ani - o masina a realizat in mod constant toate aceste provocari si aceasta este Land Rover Discovery.

     

    Conceput initial pentru a combina atributele utilitare ale emblematicului Land Rover Defender cu caracteristicile luxoasei nave-amiral Range Rover, Discovery a devenit destul de repede vehiculul perfect de nisa pentru cererile in crestere ale familiei 4x4 pe piata.

     

    "Legenda Discovery a fost construita pe baza unui design inovator si a unei tehnologii avansate. De la introducerea tehnologiei diesel cu injectie directa pe piata 4x4 in 1989, la siguranta pasagerilor prin adoptarea pentru prima data a airbag-urilor gemene in 1998, Discovery a fost lider.", a declarat Phil Popham, Director General. "Astazi, comercializam Discovery in 91 de tari, iar vanzarile au adunat 900.000 de unitati", a mai adaugat acesta.

     

    Discovery a fost intotdeauna renumit pentru exteriorul sau legendar, in timp ce design-ul interior a fost asigurat de Conran Design Studio.

     

    "Discovery a evoluat de-a lungul a patru generatii, iar ultima generatie, Discovery 4, ramane fidela geometriei si arhitecturii predecesorilor sai”, a spus Gerry McGovern, Director de Design.

     

     

     

    Vizualizari: 1195