rss

Rolls-Royce aduce la Geneva un Phantom electric

  1. 21/02/2011
  2. Categoria: Rolls Royce
  3. Tags: electric, Phantom, Rolls Royce
    Vezi toate fotografiile (3)

    Rolls-Royce pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva o adevarata premiera pentru un constructor cunoscut pentru modelele puternice si exclusiviste. Surpriza se numeste Rolls Royce 102EX si este un concept cu propulsie electrica.

    Rolls-Royce 102EX are la baza modelul Phantom si este un vehicul momentan experimental. Similar prototipurilor anterioare, acesta poarta distinctia EX. Acesta va avea la interior un loc special pentru baterii.

    Dupa cum a anuntat constructorul auto, autoturismul nu este decat un concept si nu va exista o versiune de productie. Totusi, nu ar fi exclus ca, in urma unui feedback pozitiv din partea clientilor, versiunea electrica sa devina realitate.

    102EX este “primul vehicul electric cu baterii pentru segmentul ultra-luxos", dupa cum mentioneaza si Torsten Müller-Ötvös, Presedintele Rolls Royce, si va avea drept scop testarea in cadrul unui turneu global desfasurat in Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America de Nord.

    In urma acestor teste, posesorii de Rolls-Royce vor avea ocazia sa experimenteze si alte trenuri de rulare pentru ca, la final, sa isi exprime parerea in privinta propulsiei electrice chiar reprezentantilor marcii de lux.

    In privinta performantelor tehnice si a detaliilor de mecanica, va trebui sa asteptam deschiderea portilor Salonului Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 1736
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »