rss

Video: Primul test drive cu Renault Twizy

  1. 16/05/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault, Test Drive, twizy
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nici nu s-a uscat bine cerneala care anunta noua propunere Renault pentru marile orase, ca cei de la Autocar au si avut ocazia sa incerce in premiera noul Renault Twizy, model electric cu doua locuri in tandem. Vehiculul cu zero emisii va fi disponibil incepand cu finele anului in curs, la un pret de pornire de 6.990 euro.

    Ideal pentru marile aglomerari urbane, citadina electrica poate fi condusa chiar fara permis de conducere auto in cazul in care clientul opteaza pentru versiunea Twizy 45, echipata cu un motor electric de 10 CP. In aceasta configuratie, modelul atinge o viteza maxima limitata electronic la 45 km/h.

    Versiunea de top este propulsata de o unitate electrica de 20 CP, care ii permite sa atinga o viteza maxima de 80 km/h. Aceasta este oferita cu doua niveluri de echipare, Urban si Technic, la un pret de 7.690 si respectiv 8.490 Euro.

    Suplimentar, proprietarul va achita lunar o taxa pentru inchirierea bateriilor in valoare de 45 euro, in cazul versiunii Twizy 45, si 49 euro daca se opteaza pentru motorizarea de 20 CP.

    Noul Renault Twizy are o autonomie de 100 km iar reincarcarea completa a bateriilor poate fi efectuata la o priza normala, pret de aproximativ 3,5 ore. Valori suficiente pentru deplasarea in oras.

    Vizualizari: 4250