rss

Renault si Dacia recheama in service aproape 5.000 de masini

  1. 28/09/2011
  2. Categoria: Renault, Dacia
  3. Tags: Dacia, Renault, Sandero
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault si Dacia au lansat o operatiune de rechemare in service a 4.164 autoturisme Dacia si 740 Renault, pe fondul unor posibile neconformitati la emi-conurile de supape ale unor propulsoare fabricate in Spania.

    "Este vorba de motoare de 1,2 litri pe benzina, de 75 cai putere, fabricate in Spania. Aceste motoare ar putea prezenta neconformitati ale semi-conurilor de supape. Interventia in service dureaza intre 20 de minute, daca se face doar verificarea chiulasei motor, si patru ore si jumatate in cazul in care se procedeaza la inlocuirea semi-conurilor de supape", au declarat reprezentantii biroului de Comunicare din cadrul Automobile Dacia, potrivit Mediafax.

    Desi oficialii grupului nu mentioneaza despte ce modele este vorba, se pare ca acestea sunt Dacia Logan si Sandero, echipate cu motorul de 1,2 litri pe benzina, care produce 75 CP. Acelasi motor a provocat rechemarea in service si a autoturismelor Renault Clio 2, Clio 3, Twingo, Twingo 2 si Symbol, anunta 0-100.ro, citand surse avizate.

    Actiunea a demarat la data de 1 septembrie si va fi finalizata dupa ce toate masinile vizate vor fi supuse unor verificari. In acest sens, clientii au fost chemati la service, interventiile fiind suportate de grupul Renault Romania.

    Vizualizari: 2613