rss

Renault Sandero Stepway Concept, primele imagini

  1. 28/10/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault, Sandero Stepway, sandero stepway concept
    Vezi toate fotografiile (7)

    Renault a publicat primele imagini cu Sandero Stepway Concept, un prototip ce previzualizeaza, pare-se, o versiune sportiva a modelului low-cost cu acelasi nume.

    Falsul crossover va fi expus la Salonul Auto de la Sao Paolo, care are loc in perioada 27 octombrie-7 noimebrie, si are rolul de a exemplifica flexibilitatea in materie de design a gamei Sandero. Asadar, acest concept ar putea anunta chiar un eventual facelift pentru piata din Brazilia, unde modelul este comericializat sub brandul Renault.

    Prototipul a fost supus catorva operatiuni de cosmetizare prin adaugarea unui spoiler spate, a unor faruri pe un fond albastru si modificarea grilei frontale.

    Se mai pot observa pragurile accentuate ca in cazul unui off-roader si plafonul din sticla, peste care au fost aplicate doua sine pentru bagaje. Evident, pentru a crea pe deplin acest caracter sportiv a fost ridicata garda la sol.

    Caroseria face apel la duo-ul negru-maroniu, peste care au fost imprimate moristi stilizate. Acestea din urma au rolul de a evidentia propulsorul 1,6 16V Hi-Flex, care produce 112 CP si este alimentat cu biocarburant.

    Vizualizari: 4163