rss

Renault Romania dezvolta o retea de alimentare a masinilor electrice

  1. 06/06/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: electric car, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault Romania demareaza un program pentru dezvoltarea unei retele de alimentare a masinilor electrice cu parteneri precum Schneider Electric, Siemens si Electrica. Ulterior va urma semnarea altor parteneriate similare cu companii implicate in domeniul energetic.

    Prima etapa prevazuta in cele trei acorduri (semnate intre Renault si Siemens, respectiv intre Renault si Schneider Electric și intre Renault si Electrica) consta in infiintarea unei echipe comune de lucru. Compus din experti din partea Renault si reprezentanti ai celor trei companii, grupul de lucru mixt va dezvolta in urmatoarele trei luni un plan complet si viabil pentru implementarea si intreținerea rețelei de incarcare pentru vehiculele electrice.

    Impreuna cu Nissan, Renault are ca obiectiv sa devina liderul in mobilitatea zero-emisii*2, si anume, primul constructor de masini care sa vanda o gama completa de vehicule electrice la un pret accesibil pentru un numar cat mai mare de persoane. Anul acesta Renault va lansa trei modele electrice, Fluence Z.E., Kangoo Z.E. si Twizy, urmate de Zoe in 2012.

    Pana in prezent, la nivel mondial, Alianta Renault - Nissan a incheiat mai mult de 90 de parteneriate cu orase, organizatii, alti parteneri cheie pentru a pregati pietele si infrastructura necesara pentru o adoptare de succes a masinilor electrice in lume.

    Obiectivul Aliantei Renault Nissan este de 1.5 milioane de masini electrice vandute la nivel global pana in 2016.

    Vizualizari: 3095
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »