rss

Renault prezinta noul Clio Gordini

  1. 20/07/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio, Gordini, Renault
    Vezi toate fotografiile (10)

    Renault a publicat primele imagini si informatii cu noul Clio Gordini. Modelul este un derivat al versiunii Clio GT pe care o inlocuieste.

    Motivati de succesul inregistrat de Gordini RS, care a totalizat 27% din vanzarile totale ale modelelor RS, francezii propun editia speciala Gordini atat pentru varianta de caroserie in trei usi, cat si pentru cea in cinci usi.

    Motorizarile disponibile sunt unitatile de 1,6 litri si 128 CP, pe benzina, si propulsorul diesel DCI de 1,5 litri, care produce 105 CP.

    Noul Renault Clio Gordini se distinge prin albastrul electric aplicat caroseriei, care constrasteaza cu dungile albe de pe capota si plafon. Albul se regaseste si pe bara din fata si pe oglinzi, in timp ce jantele  de 16 inch au un finisaj diamantat. Tot la exterior se remarca sistemul de evacuare dublu.

    Habitaclul ofera clientilor o serie de elemente caracteristice unei editii speciale. Astfel, interiorul este rasfatat cu o tapiterie ale carei cusuturi contrasteaza cu materialul textil, volan imbracat in piele, covorase personalizate si pedaliersportiv.

    Disponibile sunt si sistemul audio cu comenzi pe volan, navigatie prin satelit Tom Tom si cruise control.

    Autoturismul va fi disponibil pe mai multe piete europene. In Franţa, preturile vor fi cuprinse intre 18.450 şi 21350 de euro.

    Vizualizari: 2052
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »