rss

Renault pregateste propriul Nissan Juke

  1. 02/04/2012
  2. Categoria: Renault, Nissan
  3. Tags: Koleos, nissan juke, Renault
    Vezi toate fotografiile (5)

    Renault planuieste sa isi imbogateasca gama de modele cu un nou crossover compact. Modelul va fi construit pe platforma Nissan Juke si ar putea inlocui SUV-ul Koleos.

    Francezii de la Renault vor veni in curand cu o noua propunere. Este vorba de un crossover de dimensiuni mici, potrivit pentru jungla urbana. Respectand reteta Nissan Juke, pe a carui baza mecanica va fi dezvoltat, modelul  ar putea fi lansat anul viitor.

    Din punct de vedere estetic, masina ar trebui sa fie un melange intre Nissan Juke si conceptul Captur, prezentat in 2011 la Salonul Auto de la Geneva. Asadar, caracteristicile tipice de crossover vor fi combinare cu liniile sinuoase ale prototipului Captur.

    Ca si Juke, viitorul model va beneficia atat de tractiune fata, cat si integrala. Si gama de motorizari va fi impartita cu varul japonez, astfel ca vom regasi si unitatile 1.6 turbo pe benzina si 1.5 turbodiesel.

    Acestui autoturism i se vor alatura ulterior un crossover de dimensiuni medii bazat pe Nissan Qashqai si o  versiune Renault a SUV-ului X-Trail.

    Vizualizari: 3671