rss

Renault Captur de serie va fi disponibil cu trei si cinci usi

  1. 26/04/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: captur, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Versiunea de seria a conceptului Renault Captur va fi propusa in doua variante de caroserie: cu trei si cinci usi. Crossoverul de mici dimensiuni va imparti platforma cu Nissan Qashqai si Juke.

    Se pare ca versiunea cu cinci portiere va avea dimensiuni similare cele ale varului Juke si un design mai versatil comparabil cu modelul de serie Captur cu trei usi, care va fi pozitionat in segmentul premium.

    In acest sens, Renault lucreaza in prezent la dezvoltarea unei masini in stilul Evoque, care sa concureze cu MINI si DS3 in materie de detalii exclusiviste. Momentul lansarii va fi la doi ani dupa varianta cu cinci usi, dar nu mai devreme de anul 2015.

    Prototipul Renault Captur este pus in miscare de un motor diesel twin-turbo, dezvoltat pe baza noului propulsor 1.6 dCi, care produce 160 CP si un cuplu de 380Nm. Conceptul atinge o viteza de top de 210 km/h, in timp ce sprintul 0-100 km/h este realizat in 8 secunde.

    Planurile de imbogatire a gamei francezilor nu se opresc aici. Urmatorul Salon Auto de la Frankfurt va gazdui debutul unui concept car nou, care s-ar putea transforma intr-un inlocuitor al modelului Kangoo.

    Vizualizari: 1574