rss

Primele schite oficiale cu versiunea de serie Renault Captur

  1. 18/12/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: captur, juke, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Primele schite ce tradeaza versiunea de productie a conceptului Renault Captur au fost publicate pe internet. Dupa cum era de asteptat, varul lui Nissan Juke nu va fi atat de spectaculos ca prototipul.

    Renault Captur, conceptul care anunta replica francezilor la Nissan Juke, se indreapta catre productie. Semn ca lucrurile se precipita, pe Internet au aparut deja primele schite oficiale ce tradeaza aspectul modelului final.

    Noul Captur are la baza platforma modulara de segment B a aliantei Renault-Nissan, pe care o imparte cu modele precum Renault Clio 4 si Nissan Juke. Luand in calcul ca va utiliza aceeasi arhitectura mecanica, este de asteptat ca viitorul crossover sa preia si o parte din gama de motorizari regasita pe Nissan Juke.

    Totodata, in oferta constructorului auto s-ar putea regasi unitati deja prezente in gama Renault, cum ar fi propulsoarele dCi de 110 si 130 Cai Putere, precum si actualul TCe. In viitor, ar putea urma chiar versiuni franceze al SUV-urilor Nissan Qashqai si X-Trail.

    Noul Renault Captur, in versiunea de serie, ar putea fi lansat oficial in martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 4300