rss

Primele imagini cu Renault Duster

  1. 24/05/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Dacia, Duster, Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Primele imagini cu versiunea updatata Renault Duster au aparut pe Internet. SUV-ul cu logo francez va fi echipat cu un motor pe benzina de 2,0 litri si 140 CP, transmisie si climatizare automate.

    Aceasta versiune este destinata anumitor piete si va fi produsa la uzina din Rusia, fiind vizibil diferita de ceea ce vedem pe soselele Romaniei. Vinovati de publicarea primelor poze se fac cei de la dusterclubs.ru, care au fost preluati de intreaga mass-media auto si nu numai.

    Primul element vizibil este logo-ul Renault pozitionat pe calandrul cromat similar cu cel de pe modelul Latitude. Modificarile estetice nu sunt foarte evidente, blocurile optice, proiectoarele si capota pastrandu-si aspectul cu care ne-am obisnuit.

    Elementele cromate se repeta si la nivelul posteriorului, inlocuind astfel placa din plastic de pe Dacia Duster. Logo-ul discret din partea din spate dezvaluie o motorizare noua. Astfel, versiunea Renault Duster ar putea fi echipata cu un nou propulsor de 2,0 litri, cu o putere de 140 cai, de provenienta Nissan.

    Puterea va fi transmisa rotilor fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte, fie, noutate absoluta, cu ajutorul uneia automate cu sase rapoarte.

    Modelul construit in Rusia beneficiaza de un sistem de climatizare cu reglare automata, un sistem audio mai performant si un afisaj mai generos. Comezile de actionare a geamurilor a fost mutate pe portiere.

    Spatiul pentru bagaje este, in versiunea Renault, de 475 de litri, putand fi marit la 1.600 de litri daca se rabateaza bancheta din spate.

    Vizualizari: 6260