rss

Oficial: Renault a dezvaluit noul Captur

  1. 11/01/2013
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: captur, Renault
    Vezi toate fotografiile (12)

    Renault a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale ale noului Captur. Crossoverul francezilor de segment B intra in lupta pentru suprematie cu modele Nissan Juke si Opel Mokka.

    Renault a publicat primele fotografii si detalii oficiale ale noului crossover Captur, model ce va intra in competitie cu Nissan Juke, Opel Mokka si Peugeot 2008. SUV-ul de mici dimensiuni are la baza platforma lui Clio si a fost desenat de Laurens van den Acker, designer "vinovat" de noua filosofie estetica a casei auto.

    Lansat anul trecut la Geneva sub forma de concept, noul Renault Captur vine cu un look interesant, apropiat de concept si totodata inspirat din liniile de stil ale lui Clio. Inedita este alegerea francezilor de a oferi posibilitatea unei culori distincte pentru acoperis fata de restul caroseriei.

    Cu o lungime de numai 4.12 metri, modelul poate gazdui lejer cinci pasageri, dispune de o portbagaj generos si o sumedenie de spatii de depozitare. Renault propune numeroase posibilitati de personalizare a habitaclului, precum si o echipare standard bogata, care include, printre altele, acces fara cheie, asistenta la plecarea din panta si senzori de parcare posteriori.

    Printre optionale se vor regasi sistemul multimedia R-Link cu functie tactila, un sistem audio cu sase difuzoare sau unul de inalta performanta Arkamys, conectivitate Bluetooth si multe altele.

    In ceea ce priveste mecanica, noul Captur utilizeaza platforma lui Clio si promite motorizari de ultima generatie, diesel si benzina, care garanteaza un consum redus si emisii ce pornesc de la 96 grame CO2 pe km.

    Crossoverul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie.

    Vizualizari: 2348