rss

Grupul Renault face angajari

  1. 11/05/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Dacia, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul Renault recruteaza specialisti pentru treizeci de proiecte in cadrul primei editii a targului „eJobs Expo”, organizat in Bucuresti, in perioada 11 - 12 Mai 2012.

    Cei care se afla in cautarea unui loc de munca in domeniul auto pot vizita standul Renault din cadrul targului „eJobs Expo”.

    Compania se afla in cautare de specialisti pentru treizeci de proiecte in domeniile inginerie, fabricatie, servicii, comercial si achizitii la Automobile Dacia (Mioveni), Matrite Dacia (Pitesti) si Renault Technologie Roumanie (Bucuresti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

    Sunt preferati candidatii cu studii in domeniul tehnic si cu minim trei ani experienta profesionala. Totodata, in functie de specificul posturilor, acestia trebuie sa cunoasca una sau mai multe limbi straine: franceza, engleza sau rusa.

    Vor fi luate in calcul si abilitati precum capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a se muta in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.

    Cei interesati pot afla mai multe informatii la standul Grupului Renault, din cadrul  „eJobs Expo”.

    Vizualizari: 2223