rss

Editia speciala Megane CC Floride, disponibila si in Romania

  1. 18/05/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: floride, Megane, Megane cc, Renault
    Vezi toate fotografiile (5)

    Renault a lansat editia exclusivista Megane CC Floride, o versiune retro-chic disponibila in doar 15 exemplare pe piata din Romania, din cele 1.200 produse. Modelul este oferit doar cu motorizarea pe benzina 1.4 TCe de 140 CP si poate fi achizitionat pentru suma de 24.900 euro, cu TVA inclus.

    Megane CC Floride se distinge printr-o serie de elemente de design precum nuanta Ivoire Floride a caroseriei, jantele de aluminiu de 17 inch, cu efect diamantat, vopsite in ivoire si rosul puternic de la interior combinat cu aceeasi nuanta ivoire.

    In echiparea standard sunt oferite sase airbag-uri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat-limitator de viteza, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer conditionat cu reglare automata bi-zonala, geamuri electrice fata, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, senzor de lumina si ploaie, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card maini libere, asistenta la parcarea spate, scaune fata cu incalzire, tapiterie mixta piele ecologica -textil ivoirerosu, volan imbracat in piele, sistem de navigatie integrat in bord, jante aluminiu 17” in nuanta ivoire si vopsea metalizata (ivoire).

    Pentru ca discutam de o editie limitata, nu putea lipsi personalizarile. Astfel, pe caroserie se regaseste denumirea cromata Floride, caligrafiata in stil retro. Floride apare si pe plansa bord, in timp ce pe manerul schimbatorului de viteze sau pe covorase se afla inscriptionata monograma „f”.

    Vizualizari: 2496