rss

Duster isi schimba fata pentru piata sud-americana

  1. 17/06/2011
  2. Tags: Dacia, Duster, Renault
    Vezi toate fotografiile (5)

    Controversatul SUV Duster isi schimba fata in functie de pietele in care este comercializat astfel ca francezii de la Renault propun trei versiuni pentru Europa, Orientul Mijlociu si America de Sud.

    Primele imagini cu modelul ce urmeaza a fi vandut in America Latina, Brazilia si Argentina au fost publicate cu putin timp inainte de debutul oficial programat pentru Salonul Auto de la Buenos Aires. Dusterul sud-american se distinge prin prezenta logo-ului Renault, care aduce nu doua o schimbare de brand, ci si un design nou.

    Astfel, in partea frontala observam un calandru nou, format din trei bare cu accente cromate,in mijlocul carora sta logo-ul francezilor. Si posteriorul aduce noutati comparativ cu exemplarele ce ruleaza pe soselele din Romania. Caracterele care formeaza numele modelului au crescut in dimensiuni si stau "cocotate" pe o banda de asemenea cromata.

    Clientii cu sangre caliente isi pot comanda SUV-ul cu jante de un cenusiu inchis, acestia beneficiind si de un interior superior modelului european din punct de vedere calitativ.

    Renault Duster va fi disponibil cu doua unitati: 1.6 16v şi de 2.0 16v. Ambele pot functiona si pe baza de combustibili alternativi, la mare cautare din Brazilia. De tractiune integrala beneficiaza doar motorul cu cilindree mai mare.

    La Salonul Auto de la Buenos Aires vor mai debuta noile Sandero si Sandero Stepway, precum si versiunea electrica a modelului Fluence.

    Vizualizari: 1981
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »