rss

Anica Muntean este noul director al singurului centrul de incercari auto din Romania

  1. 26/07/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Dacia, Renault
    Vezi toate fotografiile (2)

    Centrul Tehnic Titu, singurul centru de incercari auto din Romania, este condus, din iulie 2012, de Anica Muntean, un manager roman cu peste 23 de ani de experienta in ingineria auto din Romania.

    Muntean este al doilea manager local care inlocuieste un francez intr-o pozitie de conducere in cadrul RTR, dupa Sorin Buse, numit Director General RTR in 2010. Functia a fost preluata de la Fabrice Jouanny, care a coordonat timp de doi ani constructia centrului de la zero, iar apoi pentru alti doi ani demararea activitatilor de incercare, odata cu instalarea primelor echipe.  

    Inaugurat in 2010, Centrul Tehnic Titu cuprinde zeci de bancuri de testare si 32 de km de piste, destinate incercarii vehiculelor si componentelor. Parte integranta a Renault Technologie Roumanie, centrul are ca misiune testarea si validarea vehiculelor din gama Entry (M0) a grupului Renault.

    „Centrul Tehnic Titu este un instrument extraordinar pentru ingineria din Romania si sunt onorata sa conduc singurul centru de incercari auto din Romania si din regiune. Am gasit aici un centru perfect functional, tehnologie de testare de ultima ora si echipe de inginerie profesioniste. Misiunea mea la Titu este optimizarea performantei centrului si dezvoltarea lui”, a declarat Anica Muntean.

    Vizualizari: 1819
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »