rss

Alianta Renault-Nissan a inaugurat uzina de la Tanger

  1. 13/02/2012
  2. Categoria: Renault, Nissan
  3. Tags: Dacia, lodgy, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul auto Renault-Nissan a inaugurat uzina de la Tanger, unde vor fi produse doua noi modele Dacia. Primul, Lodgy, va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva. Al doilea vehicul ramane momentan un mister.

    Renault a deschis fabrica de la Tanger, in urma unei investitii de un miliard de euro. Noul punct de productie al constructorului auto va avea o capacitate maxima de un miliard de euro pe an, ce va permite dezvoltarea gamei Entry a grupului auto.

    Uzina este dotata cu o serie de tehnologii dezvoltate pentru a reduce impactul acupra mediului inconjurator, fabrica de la Tanger fiind prima fabrica auto din lume cu un nivel zero al emisiilor de CO2 si cu un nivel zero al deseurilor de ape industriale.

    Uzina va demara cu productia a doua noi modele ale gamei Entry: modelul de familie Lodgy si un mic vehicul utilitar, care va fi disponibil si in versiunea de vehicul de persoane. Astfel, va fi completata gama de modele fabricate in uzinele de la Pitesti si de la SOMACA (Casablanca, Maroc), care functioneaza in prezent la capacitate maxima.

    Renault este prezent in Maroc din anul 1928. In 2011, Grupul Renault a detinut 37% din piata cu cele doua branduri - Dacia (locul 1 pe piata) si Renault (locul al doilea). Grupul dispune de cea mai importanta retea de distributie auto din Maroc, cu 64 de puncte de vanzare.

    Vizualizari: 1254
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »