rss

Si Renault are planuri mari in India

  1. 06/01/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce am vazut ca Mercedes isi doreste vanzari mai mari in India anul acesta, iata ca si Renault are planuri ambitioase.

     

    La salonul auto de la New Delhi, Renault a dezvaluit planurile sale de crestere rapida pe piata indiana. Investitiile programate pentru India au fost puse in asteptare pentru un timp ca urmare a incetinirii cresterii economice globale, insa sunt din nou pe drumul cel bun.

     

    Intr-o declaratie, Katsumi Nakamura, vicepresedinte executiv si lider al comitetului de management al producatorilor auto francezi din regiunea Africa-Asia, a transmis consumatorilor indieni ca ar trebui sa se astepte foarte curand la un Renault “reenergizat”. Nakamura a mai spus ca Alianta Renault-Nissan privind facilitatile de productie in Chennai este "pe calea cea buna" si este un factor-cheie in India.

     

    Compania pusese pe "hold" investitiile sale in fabrica Chennai din sudul Indiei, in 2008. Intr-un interviu acordat lui Reuters, Nakamura a declarat ca acum compania incearca sa obtina o anumită cota de piata si cresterea volumului in urmatorii trei ani. El a mai spus ca Renault se asteapta sa vanda de la 50.000 la 60.000 de autoturisme anual, in India, in termen de trei ani. Pentru 2011, Renault planuieste sa introduca Fluence si Koleos in aceasta regiune.

     

    Vizualizari: 895
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »