rss

Renault ramane in Formula 1

  1. 17/12/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Formula 1, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault a decis sa mentina angajamentul fata de Formula 1 si saluta perspectiva unui parteneriat strategic cu Genii Capital, o firma din Luxemburg specializata in tehnologii noi, management de brand si sporturi cu motor. In urma vanzarii unui pachet consistent din echipa Renault F1 catre Genii, cei doi parteneri se vor ocupa de echipa împreuna. Scrisoarea de intenţie semnată de cele două companii ar trebui să fie întocmita la începutul anului 2010.

     

    In 2010, echipa Renault F1 isi va pastra numele, identitatea si ingredientele de baza care au dus la succesele obtinute in 2005 si 2006. Echipa va continua sa primeasca motoare de la compania-sora din Viry-Chatillon, Paris, care este, de asemenea, incantata de angajamentul reinnoit cu Red Bull Racing pentru sezonul 2010.

     

    Dupa 35 ani in sportul cu motor, Renault anunta o noua etapa a programului sau de F1, ce are in vedere eficientizarea costurilor.

     

    Formula 1 ramane unul dintre cele mai mari spectacole sportive in termeni de audiente de televiziune anuale si expunere mass-media. Prin urmare, Renault considera ca impactul Formulei 1 in termeni de imagine, de brand si grad de constientizare la nivel mondial, in special pe pietele emergente, va continua sa joace un rol-cheie in indeplinirea obiectivelor de crestere a companiei, in anii urmatori.

     

    Bernard Rey, presedintele echipei Renault F1, a declarat: "Sunt incantat sa urez bun pentru Genii Capital in calitate de proaspat partener strategic.” Noul parteneriat va contribui la procurarea resurselor necesare echipei pentru a concura in mod durabil, la cel mai inalt nivel.

     

    Vizualizari: 899