rss

Renault ramane in F1 si in 2010

  1. 05/11/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: F1, Formula 1, Renault f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa retragerea Honda, BMW si, mai nou, Toyota din Formula 1, a venit randul celor de la Renault sa fie tinta zvonurilor rautacioase. Cu toate ca anumite voci sustin plecarea producatorului francez din Marele Circ inainte de prima cursa a sezonului viitor, Jean-Francois Caubet, director Renault F1, s-a grabit sa infirme zvonurile.

    Oficialul a declarat ca bugetul pentru 2010 este deja aprobat si nu exista niciun motiv pentru care echipa din Hexagon se nu se regaseasca pe grila de start si anul viitor. "Bugetul a fost aprobat si am vorbit deja cu pilotii nostri. Suntem implicati in campionat. Sezonul 2010 a inceput deja", a spus Caubet dupa o sedinta pe care oficialii Renault au tinut-o de urgenta in Paris.

    Totodata, Carlos Ghosn, CEO Renault, a declarat ca mai multe detalii despre pozitia oficiala a constructorul francez vor fi facute publice in urmatoarele doua luni. "Va garantez ca pana la finalul anului vom face un anunt referitor la strategia noastra in ce priveste Formula 1", a spus Ghosn.

    Vizualizari: 996