rss

Renault prezinta ZOE Z.E., un concept "SPA" electric

  1. 04/11/2009
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bioterm, brandul premium de ingrijire personala detinut de L’Oreal, si-a unit fortele cu Renault pentru a dezvolta autovehiculul SPA 100% electric, ZOE Z.E.

    Destinat acelor persoane preocupate de propria persoana, pentru care deplasarile in oras sunt frecvente, conceptul propus de Renault, in colaborare cu Biotherm, reprezinta o varianta complet personalizata si sanatoasa, deopotriva, care previzualizeaza versiunea de productie pregatita pentru anul 2012.

    Benficiile oferite de noul concept sunt numeroase in materie de ingrijire personala. In primul rand ocupantii vor avea tot timpul tenul hidratat, datorita sistemului de aer conditionat inteligent care nu “usuca” aerul. In plus, datorita unui senzor care detecteaza toxicitatea, pasagerii vor fi feriti de orice tip de substante care polueaza aerul.

    Iar pe langa toate acestea, masina emana uleiuri esentiale pentru fiecare moment al zilei: dinamice dimineata, relaxanta la intoarcerea sper casa, seara, si energizante atunci cand se sofeaza pe timp de noapte.

    Vizualizari: 870