rss

Renault ar putea vinde 40% din actiunile echipei de F1

  1. 19/11/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: F1, Formula 1, Renault f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    De la plecarea Honda, BMW si Toyota din Formula 1, se tot zvoneste ca Renault este la un pas sa repete gestul acestora. Desi oficialii echipei franceze au iesit la rampa de cateva ori pentru a infirma zvonurile, ele persista.

    Mai nou, se vorbeste ca producatorul din Hexagon ar putea vinde o parte din actiunile echipei de Formula 1. Francezii ar fi primit deja o oferta de la o companie ruseasca, ce s-a aratat interesata sa achizitioneze 40% din dividende. Potrivit cotidianului finlandez Turun Sanomat, daca cele doua parti ar ajunge la un acord, pilotul rus Vitaly Petrov va fi adus pentru a alerga alaturi de Robert Kubica in 2010.

    Un sambure de adevar tot ar putea fi in aceste speculatii, daca luam in calcul faptul ca Timo Glock, desi a fost la un pas de a semna cu Renault F1, a fost directionat in final de catre impresarii sai spre Manor.

    In plus, ipoteza publicatiei finlandeze este sustinuta si de presa germana, unde Bild scrie ca Renault are nevoie urgenta de 30 milioane euro pentru a putea continua programul in Formula 1.

    Vizualizari: 921