rss

Renault a livrat prima flota de automobile Fluence

  1. 30/03/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: flota, Masini, renault fluence
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault a livrat BRD-Groupe Societe Generale, actor pe piata bancara din Romania un lot de 21 de vehicule Renault Fluence. Aceasta flota reprezinta o etapa in cadrul unui parteneriat mai larg ce prevede achizitia de vehicule marca Renault.

    Colaborarea dintre BRD si Renault este una de lunga durata, BRD avand cu un parc auto in care se regasesc peste 1.000 de vehicule Dacia si Renault.

     „Achizitia flotei de 21 Fluence si 6 Laguna reprezinta o confirmare a increderii bancii in produsele si serviciile noastre si o recunoastere a atractivitatii si competitivitatii noilor modele din gama Renault”, a declarat Viorel Asaftei, Director de Vanzari Speciale in cadrul Grupului Renault Romania.

    “Raportul foarte avantajos pret-prestatii si serviciile post-vanzare ne-au facut sa preferam marca Renault si in special acest model care raspunde optim asteptarilor noastre”, a declarat Claudia Giurgea, Directorul de Achizitii al BRD-Groupe Societe Generale.

    Fluence, cel mai recent model lansat de Renault in Romania, inlocuieste modelul Megane sedan, care a fost una dintre cele mai bine vandute masini in Romania ultimilor ani.

    Vizualizari: 1662
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »