rss

Renault Samsung Motors, lider al calitatii pe piata din Coreea

  1. 06/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault, samsung motors
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault Samsung Motors beneficiaza de statutul de lider al calitatii pe piata din Coreea. Pentru al optulea an consecutiv, brandul Renault Samsung Motors este considerat lider in proiectarea si construirea de calitate a modelor SM3, SM5, SM7 si QM5.

    Compania si-a mentinut pozitia numarul 1 in randul constructorilor auto pe piata coreeana, reusind sa devina lider in produse si servicii de calitate, precum si numarul 1 in ceea ce priveste satisfactia clientului.

    Marketing Insight, un grup de specialisti in studierea pietei auto coreene, a atribuit gamei brandului statutul de model de referinta in Cartea Alba a Calitatii Auto editia 2009.

    Renault Samsung Motors este un produs rezultat din preluarea Renault asupra diviziei auto a grupului Samsung din Coreea, din septembrie 2000. Renault detine 80.1% actiuni in cadrul companiei.

    RSM dispune de o fabrica ultramoderna in Busan, cu o capacitate anuala de productie de 300,000 de vehicule, un centru de cercetare si dezvoltare si o retea de 171 de puncte de vanzare.

    Vizualizari: 1404