rss

Renault Fluence va sosi in Romania in luna noiembrie

  1. 18/09/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Fluence, Frankfurt, nooiembrie, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Dupa prezentarea de la Salonul Auto de la Frankfurt, Renault a programat lansarea pe piata din Romania a noului model Fluence pentru luna noiembrie.

    Renault vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si pune la dispozitie un model, care sa satisfaca toate gusturile in ceea ce priveste confortul, spatiul interior si gama de motorizari.

    Astfel, inlocuitorul popularului Megan II Sedan va beneficia de o gama de motorizari pe benzina, care va include un propulsor de 1.6 litri si 110 CP, cuplat la o transmisie automata sau manuala. Varful gamei va fi asigurat de un propulsor de 2.0 litri si 140 CP, cuplat cu o cutie de viteze manuala sau cu o transmisie continuu variabila CVT, cea din urma fiind disponibila ulterior lansarii din Romania.

    Versiunile diesel, disponibile in variantele 1.5 dCi de 85 si respectiv, 105 CP poarta semnatura eco2 si au un nivel de emisii de CO2 de numai 119 g/km.

    Noul Renault Fluence beneficiaza de dimensiuni standard pentru un sedan de clasa medie. Astfel, modelul masoara 4.62 m lungime, 1.80 m latime un ampatament de 2.7 m si o capacitate a volumului portbagajului de 496 litri. 

    La capitolul siguranta, Renault Fluence vine echipat in dotarea standard cu sistemul ABS, cu repartitor electronic al fortei de franare, AFU ( asistenta la franarea de urgenta), 6 airbag-uri: airbag sofer, airbag pasager, 2 airbag-uri laterale torace si 2 airbag-uri tip cortina, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de efort pentru locurile din fata, 2 sisteme de fixare Isofix cu prindere in 3 puncte pentru locurile laterale de pe bancheta din spate, plus tetiere de generatie noua.

    Noul model Renault Fluence va fi construit pe aceeasi linie de productie ca si Megane II sedan, la uzina Oyak, din Bursa (Turcia).

    Renault si-a afirmat intentia de a intra si in segmentul automobilelor electrice, prin lansarea unei versiuni electrice a modelului, sub denumirea Fluence Z.E. Deocamdata in stadiul de concept, acesta este programat sa apara pe piata la sfarsitul anului 2011.

    Vizualizari: 1846
    Citroën C4 Picasso

    Citroën C4 Picasso

    Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

    Toate anunturile »