rss

Renault Fluence intra in competitie

  1. 09/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: renault fluence
    Vezi toate fotografiile (8)


    Cu ocazia lansarii pe piata din Romania a modelului Fluence, Renault a organizat un turneu de golf, unde au fost invitati importanti oameni de afaceri, ambasadori, membri ai corpului diplomatic si jurnalisti.

    foto: Sorin Miclau

     

    Astazi, la Clubul Diplomatilor din Bucuresti s-a desfasurat turneul de golf Renault Fluence, un turneu care a fost prilejuit de intrarea pe piata din Romania a modelului Renault Fluence. Si pentru ca “punctul tare al lui Fluence este tocmai ocazia de a calatori «la clasa business», la un pret economic", dupa cum preciza Fabrice Cambolive, directorul comercial al marcilor Renault, Nissan si Dacia la lansarea lui Renault Fluence, organizarea unui turneu de golf vine in completarea intrarii pe piata a noului model Renault.

    Aceasta prima editie a turneului de golf Renault va fi continuata si anii urmatori, incercand sa devina un bun prilej de descoperire a valentelor automobilelelor Renault in sectorul business.

    La aceasta prima editie au participat 24 de personalitati, golferi, care au performat atat in lumea afacerilor cat si in diplomatie. Aici precizam participarea lui: Machiel Salomons reprezentantul UNHCR în România, Excelenta Sa Isaias F Begonia, ambasadorul Republicii Filipine in Romania, Vicenzo Caterini, reprezentant Interpol, Edmond Mc Loughney, presedintele UNICEF Romania, etc. Printre participanti s-a numarat si colegul nostru de presa, Adelin Petrisor, care dupa cum declara este incepator, apucandu-se de golf de doar doua luni. 

    Podiumul campionilor arata astfel:
    - Longest Drive : Young Seoung, om de afaceri, Korea de Sud
    - Nearest to Pin: Edmond Mc Loughney, presedinte UNICEF Romania
    - Locul III – Cris Micut, om de afaceri, Romania
    - Locul II – Marian Roman, om de afaceri, Romania
    - Locul I - Constantin Marcu, om de afaceri, Romania

    and the Winner is : Young Seoung, om de afaceri, Korea de Sud.

    Vizualizari: 1782
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »