rss

Renault Fluence: A inceput numaratoarea inversa

  1. 05/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Fluence, Renault, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mai sunt trei zile pana cand Renault va lansa pe piata din Romania noul model Renault Fluence. Astfel, constructorul francez va prezenta oficial in data de 8 octombrie urmasul lui Megane, noul Fluence, pe care l-a numit model de referinta al categoriei sale.

    Noua berlina de la Renault, masoara 4,62 m lungime, 1,80 m latime, 1,48 m inaltime si un ampatament de 2,70 m, dimensiuni ce ii permit sa se incadreze intre segmentul compactelor si segmentul mediu superior. 

    Renault Fluence va beneficia de o gama de motorizari pe benzina, care va include un propulsor de 1.6 litri si 110 CP, cuplat la o transmisie automata sau manuala. Varful gamei va fi asigurat de un propulsor de 2.0 litri si 140 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala sau la o transmisie continuu variabila CVT, cea din urma fiind disponibila ulterior lansarii din Romania.

    Versiunile diesel, disponibile in variantele 1.5 dCi de 85 si respectiv, 105 CP poarta semnatura eco2 si au un nivel de emisii de CO2 de numai 119 g/km.

    In ceea ce priveste siguranta, Renault pune la dispozitia clientilor sai in dotare standard sistemul ABS, cu repartitor electronic al fortei de franare, AFU ( asistenta la franarea de urgenta), 6 airbag-uri: airbag sofer, airbag pasager, 2 airbag-uri laterale torace si 2 airbag-uri tip cortina, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de efort pentru locurile din fata, 2 sisteme de fixare Isofix cu prindere in 3 puncte pentru locurile laterale de pe bancheta din spate, plus tetiere de generatie noua.

    Vizualizari: 2798