rss

Renault F1 si Briatore l-au dat in judecata pe Nelson Piquet

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: F1, Formula 1, Nelson piquet jr., Renault f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault F1, in frunte cu boss-ul echipei, italianul Flavio Briatore, au anuntat astazi ca au inceput demersurile pentru a-l actiona in judecata pe Nelson Piquet, fostul lor pilot. Anuntul vine dupa ce, mai intai, Renault F1 a negat ca i-ar fi cerut brazilianului sa intre deliberat in zid in Marele Premiu al Singapore din 2008, apoi a declarat ca, de fapt, cel care a pus totul la cale a fost chiar Piquet.

    Ba, mai mult, in timp ce in Franta i se intenteaza proces, Nelson Piquet va fi cercetat de politia din Marea Britanie, sesizata de Briatore pentru acelasi motiv: fals in declaratii si incercarea de a santaja echipa de F1 Renault pentru a-i prelungi contractul si in 2009.

    Va reamintim ca ancheta FIA a concluzionat ca Reanult F1 i-a cerut lui Nelson Piquet sa intre cu buna stiinta intrun zid de pe marginea pistei in timpul MP de la Singapore, ajutandu-l, astfel, printrun joc al strategiilor, pe Fernando Alonso sa obtina prima si singura victorie a sezonului. La schimb, pilotului de 23 de ani i s-a promis prelungirea contractului pe 2009.

    Consiliul Mondial al Motorsportului se va intruni la 21 septembrie pentru a lua o decizie in acest caz.

    Vizualizari: 1049
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »