rss

Prodrive, pe urmele Renault F1?

  1. 07/12/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: F1, Formula 1, Prodrive, Renault f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Declaratia lui Carlos Ghosn potrivit careia Formula 1 nu mai reprezinta interes pentru Renault a aprins imaginatia multora si bursa zvonurilor a intrat in forta in actiune. Ultimele speculatii vorbesc despre o apropiere a producatorului francez de Prodrive - companie detinuta de David Richards - in urma careia britanicii ar pune mana pe fabrica de la Enstone, unde Renault construieste in prezent caroseriile monoposturilor de Formula 1.

    Chiar daca, insa, Renault urmareste sa scape de aceasta uzina, producatorul francez nu este dispus sa se retraga complet din Marele Circ, urmand sa ramana aici ca furnizor de motoare pentru Red Bull si viitoarele masini Prodrive, se arata in publicatia L'Equipe.

    "Vom face un anunt atunci cand vom avea ceva interesant de spus", a declarat un purtator de cuvant al Prodrive, companie despre care s-a mai zvonit si inainte ca ar vrea sa debuteze cu propria echipa in F1.

    Totodata, publicatia din Hexagon mai scrie, insa, ca Renault nu duce lipsa de oferte pentru uzina din Marea Britanie si nimic nu este, inca, batut in cuie.

    Vizualizari: 1092