rss

Noul Renault Wind: primele imagini oficiale

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Coupe, Coupe-Cabrio, Renault, renault wind, Roadster, wind
    Vezi toate fotografiile (15)

    Renault a dezvaluit primele imagini oficiale cu noul coupe-cabrio Wind, care isi va face debutul mondial pe 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

    Noul Renault Wind este in fapt mult asteptata versiune decapotabila a actualului Twingo, despre care se spunea ca va fi lansata in toamna anului trecut, la Frankfurt. Noul Wind ofera doua locuri la o lungime de 3,83 de metri si, ca orice cabriolet care se respecta, va primi un acoperis metalic retractabil care are nevoie de doar 12 secunde pentru a se plia.

    Asa cum se poate observa din fotografiile publicate de Renault, din punct de vedere estetic, noul Wind va imprumuta o serie de detalii de la Twingo, cum ar fi blocurile optice, capota motorului si grila radiatorului care va avea un aspect ceva mai agresiv.

    Potrivit comunicatului de presa oficial, Renault Wind se adreseaza acelor clienti care se afla in cautarea unui model compact si decapotabil, unic ca design si practic in acelasi timp, pe care sa-l foloseasca zilnic. Gratie dimensiunilor sale, este agil in oras, fiind singurul vehicul din categoria sa care propune un volum constant al portbagajului de 270 de litri, indiferent de pozitia acoperisului.

    Constructorul francez va dezvalui noul Renault Wind pe 2 martie, la Geneva, alaturi de varianta coupe-cabrio a noului Megane. Tot atunci vor fi facute publice si restul detaliilor si specificatiilor tehnice.

    Vizualizari: 4308
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »