rss

Oficial: Renault a lansat modelul Fluence

  1. 31/08/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Fluence, Renault
    Vezi toate fotografiile (3)

    Renault Fluence, inlocuitorul actualului Megane Sedan, va fi lansat pe piata din Romania in luna noiembrie a acestui an.

    Renault Fluence va fi produs la uzina Oyak-Renault din Bursa (Turcia), in locul berlinei Megane II, pe aceeasi linie de productie.

    Masina cu o lungime de 4,62 m, latime de 1,80 m, inaltime de 1,48 m si ampatament de 2,70 m se situeaza intre segmentul compact si clasa medie.

    Gama de motorizari cuprinde 2 propulsoare pe benzina si 2 Diesel: 1.6 litri, 110 CP- cutie de viteze automata sau manuala, 2.0 litri, 140 CP – cutie de viteze manuala sau cu transmisie variabila CVT si 1.5 dCi de 85, respectiv 105 CP. Versiunile Diesel poarta semnatura eco2, datorita emisiilor scazute de CO2, de numai 119g/km.

    La capitolul siguranta, in versiunea standard, Renault Fluence dispune printre altele de: ABS cu repartitor electronic al fortei de franare, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de efort pentru locurile din fata, martor de inchidere a centurii de siguranta pentru sofer si pasagerul din dreapta si doua sisteme de fixare Isofix cu prindere in 3 puncte pentru locurile laterale de pe bancheta din spate.

    In afara de tara noastra, Fluence va mai fi comercializat incepand cu luna noiembrie in Turcia si in Rusia.

     

    Vizualizari: 3059