rss

Exclusiv: Fluence-ul coreean se testeaza in Romania

  1. 06/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Fluence, Renault, samsung motors, SM3
    Vezi toate fotografiile (12)


    Romania se pare ca devine un loc prielnic de testare pentru masinile constructorilor auto. Feriti de insistenta fotografilor spioni straini, inginerii de testare Renault Samsung Motors ne-au oferit fara intentie imagini cu noul SM3.

    Am surprins in apropiere de Pitesti cateva exemplare necamuflate ale modelului Samsung Motors, in timpul unor teste, ce probabil ar fi trebuit sa ramana departe de ochii curiosilor.

    Cu toate acestea, am reusit sa imortalizam masina in ipostaze care descriau un model asemanator lui Renault Fluence insa intr-o varianta mai putin stilizata.

    Se pare ca SM3, cel surprins de noi in timpul acestor teste, va fi comercializat pe piata din Coreea iar in Europa va purta numele de Renault Fluence si va beneficia de cateva elemente diferite cel putin din punct de vedere estetic .

    Dupa cum va spuneam, Renault va prezenta oficial in Romania noul Fluence in data de 8 octombrie. Constructorul francez are mare asteptari de la urmasul lui Megane Sedan, pe care l-a numit model de referinta al categoriei sale.

    Renault Samsung Motors beneficiaza de statutul de lider al calitatii pe piata coreeana. Pentru al optulea an consecutiv, brandul Renault Samsung Motors este considerat lider in proiectarea si construirea de calitate a modelor SM3, SM5, SM7 si QM5.

    Vizualizari: 3612
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »