rss

Esti asteptat acasa in viata!, o campanie marca Renault

  1. 18/09/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: campanie, Renault, sofer, Trafic
    Vezi toate fotografiile (6)

    Renault, alaturi de Orange Romania si Politia Capitalei este initiatorul campaniei Esti asteptat acasa, in viata !, ce are ca scop incurajarea folosirii telefonului mobil cu responsabilitate in timpul condusului.

    Specialistii Laboratorului de Accidentologie, de Biomecanica si de studiu al comportamentului uman  PSA Peugeot-Citroen si Renault, au concluzionat, in urma unui studiu ca 80%din totalul accidentelor rutiere se produc in urma erorii umane: 30% - perceptie gresita a pericolului 20% - decizie sau actiune inadaptata in fata pericolului 20% - evaluare eronata 10% - erori generale 20% - interpretare inprecisa.

    Campania isi propune sa aduca in atentia soferilor importanta utilizarii cu limita a telefonului mobil in trafic si incurajeaza folosirea unui dispozitiv tip maini libere, care permite manevrarea masinii si comunicarea in acelasi timp.

    In acest sens, comisarul sef Christian Ciocan a inregistrat un ton de asteptare pentru clientii Orange, care doresc sa participle la aceasta campanile: “Sunt comisarul sef Christian Ciocan si iti recomand sa folosesti cu responsabilitate telefonul mobil cand esti la volan. Respecta legea si foloseste telefonul in timpul condusului numai daca este prevazut cu dispozitiv tip maini libere. Esti asteptat acasa, in viata!”

    Vizualizari: 2412