rss

Renault Twingo RS facelift, imagini oficiale

  1. 15/02/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: facelift, Renault, RS, Twingo
    Vezi toate fotografiile (10)

    Renault a dezvaluit noul Twingo RS facelift. Sportiva franceza este echipat cu acelasi motor de 133 CP, modificarile aduse de casa auto regasindu-se in cea mai mare parte la nivel stilistic.

    Producatorul auto a supus unui facelift si versiunea de performanta a modelului Twingo, care se remarca printr-un caracter sportiv accentuat. Noul Twingo RS a preluat blocurile optice de la varianta standard.

    Vinovate de aspectul agresiv se fac spoilerul inspirat din Formula 1, eleronul posterior, deflectorul, prizele de aer din pasajele rotilor, pragurile laterale si jantele Emotion de 16 inch. Optional, clientii pot alege un pachet care aduce o atingere gri spoilerului frontal, carcasei oglinzilor si proiectoarelor.

    La interior, se remarca tapiteria din piele neagra cu cusaturi galbene, insertiile de plastic negru, care intra in contrast cu alte elemente vospite in alb.

    Propulsia este asigurata de acelasi motor de 1.6 litri, care dezvolta 133 Cai Putere la 6750 de rotaţii si un cuplu maxim de 160 Nm la 4400 de rotatii. Masina are nevoie de numai 6.5 litri/100 km, in timp ce emisiile sunt de 150 grame/km.

    Casa auto propune doua sasiuri diferite: primul, Sport, este disponibil in echiparea de serie, iar al doilea, denumit Cup, aduce o garda la sol redusa cu 4 mm.

    Vizualizari: 1308