rss

Renault Twingo facelift, prima imagine

  1. 27/07/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: facelift, Renault, Twingo
    Vezi toate fotografiile (1)

    La doar doua luni inainte de lansarea oficiala programata pentru Salonul Auto de la Frankfurt, a aparut prima imagine cu noul Renault Twingo facelift, publicata de Autoweek.nl. Modelul a beneficiat de o serie de imbunatatiri estetice, in special in partea frontala.

    Astfel, citadina francezilor vine cu o fata noua, un look inspirat de cele mai recente concepte desenate de Laurens Van den Acker. Aceasta directie stilistica se va regasi in curand si pe celelalte modele Renault, criticate in trecut pentru lipsa de personalitate.

    Desi nu avem nicio informatie oficiala, este de asteptat sa nu se petreaca schimbari importante sub capota, comparativ cu oferta actuala. In ceea ce priveste o viitoare versiune hibrida, acest sistem de propulsie va trebui sa astepte pana la lansarea noii generatii Renault Twingo, programata in perioada 2013-2014.

    Actualul model a debutat pe piata in anul 2007, iar pana in prezent nu a inregistrat rezultate notabile. Productia modelului la uzina Novo Mesto, Slovenia, a coborat cu 14%, la 153.599 exemplare in 2010, aproape de trei ori rata declinului pietei auto din Europa.

    Vizualizari: 1651