rss

Editia limitata Renault Twingo Miss Sixty, disponibila in Romania

  1. 03/11/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault, Twingo
    Vezi toate fotografiile (4)

    Incepand din aceasta luna, Renault Twingo este disponibil si in Romania. Pentru inceput, gama Twingo va fi constituita dintr-o versiune de baza Trend, care dispune de numeroase dotari inca din serie si seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin.

    Versiunea de baza costa 8.500 euro (TVA inclus), iar pentru editia speciala Miss Sixty clientele vor achita 9.900 euro, cu TVA.

    Twingo Trend ofera aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric sau optional solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului,

    Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty, o editie limitata creata cu ajutorul Miss Sixty.

    Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si dispune de doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, alaturi de  alte numeroase elemente de design.

    Citadina si feminina, Twingo Miss Sixty mizeaza pe complementaritatea unui exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Astfel, ea beneficiaza de un design specific si de echipamente create in exclusivitate pentru acest model. De la tapiterie la designul exterior, totul creeaza o ambianta feminina si un look « glam’rock

    Vizualizari: 3043