rss

Renault pregateste un model cabrio bazat pe Twingo

  1. 29/04/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Cabrio, Renault, Twingo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault a confirmat ca faptul ca va dezvolta un model cabrio bazat pe Renault Twingo. Constructorul francez promite ca noul model va fi mai ieftin si mai atragator decat rivalii sai.

    Potrivit Autonews, in urma unei declaratii oficiale, vicepresedintele companiei, Yves-Eric Morel a confimat zvonurile despre noul cabrio insa nu a dat mai multe detalii cu privire la numele pe care acesta il va purta si nici despre posibila sa configuratie in doua locuri. 

    Mai mult, el a refuzat, de asemenea, sa vorbeasca despre viitorul model de acoperis pe care cabrioletul il va purta. In urma unor speculatii ale presei, se vorbea despre un sistem manual de retractare decat de unul electric.

    "In momentul de fata, dezvoltam un model cabiro pentru anul 2010” a declarat Morel. “ Va fi un vehicul de nisa iar obiectivul nostru este de a realiza ceva diferit, ceea ce va aduce un plus de imagine brand-ului. Nu vom crea insa un Twingo C.C” a adaugat oficialul.

    Detaliile sunt inca vagi, in momentul de fata, in timp ce Renault incearca sa tina departe de indiscretia presei viitorul model. Cu toate acestea, se zvoneste ca modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie iar primele unitati vor fi livrate in 2010.

    Vizualizari: 1210