rss

Renault lanseaza Twingo Dolce Vita

  1. 10/09/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Bluetooth, ipod, Motoare ecologice, Renault, Twingo Dolce Vita
    Vezi toate fotografiile (4)

    Reprezentantele sexului frumos au un rol decisiv in succesul modelelor de clasa mica si mini, fapt care ii “obliga” pe fabricantii auto sa le acorde, la intervale regulate, unele mici atentii.

    Renault este ultimul intrat in mijlocul “perinitei”, dupa ce a dezvaluit noua editie speciala Twingo Dolce Vita.

    La o prima vedere, mititelul pare la fel de simpatic si feminin pe cat este un crucisator imperial, insa secretul sau rezida in detalii: oceanul negru care ineaca atat caroseria, cat si jantele, intra intr-o antiteza placuta cu insertiile aurii de pe stalpul B, clantele portierelor si bara de protectie fata.

    Asadar, avem de-a face cu o masina dedicata doamnelor moderne si hotarate, care vor aprecia cu siguranta si lista de dotari din care nu lipsesc oglinzile electrice, scaunul pentru sofer ajustabil pe inaltime, locurile spate reglabile individual si sistemul audio cu conexiune Bluetooth si iPod.

    Si, pentru ca trebuie sa fie cat mai trendy cu putinta, Twingo Dolce Vita ofera, la alegere, doua motoare ecologice: un agregat pe benzina de 1,2 litri si 75 CP, ce emite doar 119 g de CO 2 per km, si unul diesel dCi de 65 CP, ce arunca in aer 113 g de CO2 la fiecare kilometru parcurs.

    Masinuta va fi comericalizata in Franta la un pret de start de 11.750 de euro. Chilipir curat...

    Vizualizari: 1527