rss

Renault Twingo cu motor V8 de la Lazareth (cu video)

  1. 28/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Lazareth, Renault, Tuning, Twingo Trophy V8

Nicio expresie nu descrie mai bine ultima creatie a celor de la Lazareth Auto Moto decat "bomba pe roti!". Cum altfel am putea intitula acest Renault Twingo Trophy V8 de 200 de "cai"?

Puterea este data de un V8 de 3,5 litri grefat de la un Range Rover. Tinand cont de faptul ca monstruozitatea de motor nu are loc sub capota, francezii au adoptat solutia obisnuita in acest caz si au plasat agregatul in spatele scaunelor din fata, in locul destinat initial banchetei pentru pasageri. Intreaga putere este livrata exclusiv rotilor spate prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu 5 trepte.

Apoi, baietii de la Lazareth si-au concentrat atentia asupra designului exterior si a habitaclului. Renault-ul a primit jante de 18 inch si cauciucuri Yokohama imense (230/65/18 in fata si 320/65/18 pentru rotile motrice), difuzor de aer, vopsea mata, praguri si spoilere redesenate. In plus, pentru o mai buna stabilitate a fost marit ecartamentul, iar suspensiile si franele au fost si ele optimizate.

La interior se remarca scaunele MOMO, volanul sport si display-ul montat central care afiseaza viteza de deplasare, rotatiile, treapta de viteza selectata si cam tot ce este nevoie la o masina sport.

Daca va place, Renault Twingo Trophy V8 poate fi al vostru pentru 70.000 euro.

Vizualizari: 1695