rss

Renault Twingo Gordini RS, primele detalii si fotografii

  1. 26/11/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Gordini, Renault, Twingo, twingo gordini rs
    Vezi toate fotografiile (4)

    Dupa ce cu numai cateva saptamani in urma anunta reintoarcerea numelui Gordini, Renault este deja in masura sa prezinte primele fotografii oficiale cu... Renault Twingo Gordini RS. Primul model al producatorului francez care va purta - din nou - denumirea celebra odinioara isi va face debutul oficial in "carne si oase" la 10 ianuarie 2010, la Atelier Renault de pe Champs-Elysees, Paris.

    Ca un veritabil model Gordini, Renault Twingo RS va fi vopsit in albastru (Albastru Malta) cu doua dungi albe. Micuta sportiva sta pe jante de 17 inch din aliaj cu insertii de negru si albastru si este propulsata de agregatul de 1,6 litri aspirat care produce 133 CP. Chiar daca puterea motorului nu a fost marita, sistemul de evacuare a fost schimbat si gadila acum mult mai placut auzul in momentele in care pedala de acceleratie este apasata.

    Potentialii clienti pot opta pentru un sasiu cu garda la sol redusa si suspensii mai dure, transformandu-l pe Twingo Gordini RS intr-un adevarat sportiv.

    La interior remarcam scaunele sport imbracate in piele albastra sau neagra, insertiile din acelasi material pe fetele usilor, pielea albastra care imbraca levierul schimbatorului de viteze si volanul si logo-ul Gordini pe nuca schimbatorului.

    De asemenea, nota de sportivitate se va regasi si in comportamentul masinii: Renault l-a dotat pe Twingo Gordini RS cu ESP complet decuplabil.

    Pretul pentru un Renault Twingo Gordini RS urmeaza sa fie comunicat cu putin timp inainte de inceperea vanzarilor in martie anul viitor.

    Vizualizari: 2703