rss

Renault lanseaza la Geneva noul Scenic facelift

  1. 05/02/2013
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: facelift, Renault, Scenic
    Vezi toate fotografiile (9)

    Renault a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva noul Scenic facelift. Modelul beneficiaza de o serie de imbunatatiri tehnice, printre care noul motor TCe de 130 de CP, precum si de elemente de design exterior si interior proaspete.

    La timp pentru a fi dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie, noul Renault Scenic facelift ni se prezinta in prima serie de imagini oficiale. Noile Renault Scenic si Grand Scenic au primit o noua fata, aliniindu-se astfel la noua filosofie de design a brandului francez. Logo-ul Renault este acum mai mare si pozitionat pe un fundal negru lucios. Totodata, modelul a primit o grila noua.

    Si in ceea ce priveste habitaclul au fost aduse imbunatatiri, noile Renault Scenic si Grand Scenic dispunand acum de o plansa de bord cu o zona dedicata navigatiei si multimedia, pe langa ecranul TFT. Din ecuatie face parte si sistemul R-Link, precum si sistemul de sunet Bose, disponibile pe versiunile superioare.

    Gama de motorizari este formata din trei unitati din ultima generatie de unitati ENERGY, printre care noul Energy TCe de 130 CP. Acest propulsor promite un consum redus cu 13% comparativ cu unitatea precedenta.

    Noile Renault Scenic si Grand Scenic facelift vor fi prezentate in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, pe 5 martie 2013. Debutul pe piata va avea loc la scurt timp dupa evenimentul de la Geneva.

    Vizualizari: 3135
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »