rss

Renault prezinta noul Megane facelift

  1. 01/03/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: facelift, Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (9)

    Renault a publicat imagini si informatii oficiale cu noul Megane. Modelul a beneficiat de o serie de modificari estetice, precum si de o gama de motorizari imbunatatita.

    Printre noutatile aduse se numara trei noi propulsoare Energy, care fac din Megane unul dintre cele mai eficiente modele din categoria sa.

    Cele trei unitati sunt: 1.2 TCe de 115 Cai Putere si doua dieseluri dCi, unul de 1.5 litri si 110 Cai Putere, iar celalat de 1.6 litri si 130 Cai Putere.

    Primul propulsor consuma 5,3 litri la suta de kilometri si emite 119 grame de CO2 pe kilometru. Dieselul mai putin potent consuma numai 3,5 litri la suta, in timp ce cel de 130 Cai Putere are nevoie de 4 litri de carburant pentru a parcurge o suta de kilometri.

    Si la capitolul tehnologii oferta Renault Megane s-a imbogatit. Modelul a primit sisteme precum Visio System, Hill Start Assist si R-Plug&Radio+. Din punct de vedere estetic, remarcam luminile de zi cu tenologie LED si accentele cromate.

    Clientii cu mai multa nevoie de adrenalina pot opta pentru una din versiunile GT si R.S., aceasta din urma fiind echipata cu un motor de 265 Cai Putere si un cuplu maxim de 360 Nm.

    Noul Renault Megane facelift va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 2915