rss

Renault Megane RS de 275 CP dezvaluit dintr-o eroare

  1. 23/07/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Ford focus rs, Megane RS, Renault, Renault Megane, Renault Sport TCe275
    Vezi toate fotografiile (3)

    Desi nu exista deocamdata nici o confirmare oficiala din partea celor de la Renault, producatorul francez pregateste o versiune mai puternica a hot-hatch-ului Megane RS, prezentat in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

    De aceasta data nu este vorba despre o informatie dezvaluita de vreun inginer Renault care a facut parte din echipa care a realizat Megane RS, ci pur si simplu de o simpla scapare a francezilor.

    Cum se poate vedea si in fotografiile de fata, cel care a tradat planul secret al francezilor este un... capac de motor, pe care au fost inscriptionate specificatiile tehnice ale viitorului propulsor de 2,0 litri.

    Se pot observa foarte clar trei versiuni - Renault TCe180, Renault Sport TCe250 si Renault Sport TCe275 - de unde putem lesne trage concluzia ca francezii pregatesc un Megane RS de 275 CP.

    Deocamdata, nimeni poate spune daca sasiul noului Megane RS va putea suporta surplusul de 25 de "cai". Cert este faptul ca, daca francezii pregatesc intr-adevar o varianta mai "hot" a actualului Megane RS, cu siguranta aceasta va avea parte de un tratament sportiv extrem astfel incat sa poata face fata rivalului direct Focus RS, compacta sportiva de 305 CP de la Ford.

    Vizualizari: 2187