rss

Noul Renault Megane CC: al doilea teaser

  1. 05/01/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Megane, Megane cc, Renault, Renault Megane, Teaser
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa imaginea dezvaluita ieri, Renault a dat publicitatii astazi un teaser oficial cu noul Megane CC. Versiunea decapotabila a compactei franceze va fi prezentata in premiera pe 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

    Fotografia de azi dezvaluie partea posterioara al modelului cabrio si este insotita de un comunicat in care se specifica intre altele ca "Renault isi va completa gama noului Megane cu versiunea Coupe-Cabriolet, un model care combina eleganta unui coupe cu senzatiile oferite de o decapotabila".

    Renault va utiliza la constructia noului model o versiune cu ampatament marit a modelului Megane Coupe pentru ca plafonul hardtop retractabil, partial din sticla, sa se poata plia cu usurinta intr-un spatiu conceput in spatele scaunelor.

    Dupa debutul de la Geneva, noul Renault Megane CC va fi expus incepand cu 5 martie in showroom-ul L'Ateliere Renault de pe renumitul bulevard parizian Champs-Elysees. Noul model va fi disponibil pentru vanzare in primavara anului 2011.

    Vizualizari: 1473