rss

Spaniolii primesc un Twizy gratis la achizitionarea unui Laguna, Espace sau Latitude

  1. 02/08/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Espace, Laguna, Renault, twizy
    Vezi toate fotografiile (3)

    Divizia spaniola a francezilor de la Renault au gandit o oferta speciala pentru clientii care doresc sa achizitioneze un model Laguna, Espace sau Latitude in luna august. Acestia primesc un Twizy gratis.

    Situatia financiara critica din Spania impinge constructorii auto sa lanseze propuneri cu adevarat interesante. In speranta ca va convinge cat mai multi clienti, pentru a reduce din pierderile inregistrate in ultima perioada, Renault ofera un Twizy gratis pentru fiecare Laguna, Espace sau Latitude cumparat.

    Astfel, constructorul auto incearca sa incurajeze publicul de utilitatea unui model de dimensiuni mari, astfel de autovehicule fiind prea putin vandute in ultimul timp in Europa de Vest. Mai mult decat atat, Renault a retras de pe piata britanica modelele Laguna si Espace.

    Un Renault Twizy costa pe piata din Spania 6.990 de euro, pret ce face destul de atractiva oferta casei auto dedicata spaniolilor. Twizy este un autovehicul electric, pus in miscare de un motor electric de 20 Cai Putere si 57 Nm.

    Modelul promite o autonomie de aproximativ 97 kilometri, suficient pentru deplasarile urbane. Bateriile pot fi reincarcate la o priza normala de 220 V in trei ore.

    Vizualizari: 2241
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »