rss

Renault Kangoo Express Maxi vine in aprilie

  1. 09/02/2010
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Kangoo, Kangoo Express Maxi, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Producatorul francez de automobile a anuntat ca in luna aprilie gama Kangoo se va imbogati cu o noua versiune. Odata cu aparitia lui Kangoo Express Maxi, Renault va deveni primul constructor auto din lume care acopera in intregime segmentul vanurilor compacte, oferind trei versiuni diferite ca si dimensiuni si spatiu de incarcare ale aceluiasi model.

    Renault Kangoo Express Maxi este cu 39 de centimetri mai lung decat Kangoo Express, avand un spatiu de incarcare cu 1 metru cub mai mare (4,6 metri cubi si o lungime de 2,9 metri a suprafetei de incarcare).  Noua versiune poate fi achizitionata atat in varianta cu doua locuri, cat si cu cabina dubla, care ofera spatiu pentru cinci persoane.

    Pentru ca este un autovehicul comercial, iar acest lucru presupune livrarea de marfa si in locuri mai putin cunoscute, Renault Kangoo Express Maxi este dotat cu GPS Caminat de la TomTom, partenerul traditional al Renault in sitemele de navigatie prin satelit.

    Potentialii clienti pot alege dintr-o serie de motoare diesel, din care amintim doar propulsorul de 1,5 litri dCi care dezvolta 85 CP si consuma, sustin francezii, 5,3 l/100 km in medie, in timp ce in regim urban nu depaseste 6 l/100 km.

    Vizualizari: 3230
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »