rss

Renault Espace facelift, primele imagini si informatii oficiale

  1. 25/06/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Espace, facelift, Renault
    Vezi toate fotografiile (11)

    Renault prezinta versiunea actualizata a monovolumul Espace. Modelul francezilor a suferit un facelift discret, in urma caruia a primit un nou calandru nou si o serie de mici modificari la interior. Gama de motorizari este neatinsa.

    Cu o istorie comerciala inceputa in anul 2002, Renault Espace a trecut de-a lungul timpului prin mai multe modificari estetice si mecanice gandite de casa auto pentru a pastra interesul clientilor viu.

    De data aceasta, cel mai mare model Renault se aliniaza la noua dierctie stilistica a constructorului auto, evident fiind noul calandru. Partea frontala este dominata de sigla francezilor, asezata pe o banda cromata. Noi sunt si jantele, iar la interior modificarile sunt minore.

    Gama de motorizari este compusa din variantele de putere ale aceluiasi motor. Astfel, avem unitatea 2.0 dCi, declinata in 130, 150 si 175 CP, care promit un consum mai mic si emisii de noxe reduse. Inginerii francezi au echipat modelul cu un sistem de recuperare a energiei pierdute la franare.

    Renalt Espace facelift este echipat in dotarea standard cu un sistem de navigatie Carminat TomTom Live, deschidere fara chei si sistem multimedia cu conectivitate AUX si USB. Optional sunt disponibile o camera video pentru marsarier si DVD player cu doua ecrane de 7 inch integrate in tetierele fata.

    Modelul va ramane in oferta Renault pana in anul 2014 cand va fi inlocuit cu o noua generatie.

    Vizualizari: 1529