rss

Renault lanseaza noul Clio – un best –seller reinventat

  1. 20/09/2016
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio, Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuala a marcii Renault in 2012. Adoptand semnatura luminoasa identitara full LED, cu lumini de zi in forma literei  "C", in functie de versiune, Noul CLIO reafirma statutul sau inovator si revine in 2016 cu un design mai seducator ca niciodata.

    La partea frontala, grila care inconjoara sigla a fost reproiectata, iar partea inferioara a acesteia a fost extinsa vizual, oferind o tenta moderna. In partea din spate, design-ul barei de protectie a fost modificat pentru a reda mai multa robustete. Patru noi culori sunt propuse pentru a improspata paleta existenta - Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron si Blanc Nacré – noi jante si capace, dar si noi optiuni de personalizare.

    Noul CLIO beneficiaza de utilizarea materialelor de inalta calitate, precum cele folosite pentru vehiculele din game superioare. Toate tapiteriile sunt reinnoite, iar o atentie deosebita a fost acordata calitatii vizuale si tactile percepute. Detaliile cromate sunt mai fine si mai mate, iar culorile folosite confera eleganta. Pe scurt, datorita aspectul calitativ al designului interior si al designului exterior seducator, Noul Clio castiga in maturitate si   omogenitate.

    Placerea de a conduce: agilitate si conectivitate


    Diesel-ul de 1.5 Energy dCi 110 este cuplat la o transmisie manuala cu 6 trepte si imboga?este oferta de motoare a noului CLIO,  conferind mai multa putere si un consum redus de combustibil.

    De asemenea, motorul pe benzina Energy TCe 120 , cuplat si la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, va fi acum disponibil. Noul CLIO are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piata, cu 9 propuneri diferite: cutie de viteze/motor. Avand preocuparea de a satisface nevoile tuturor clientilor sai, Noul CLIO  propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution si ca noutate sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare in gama. Pentru prima data pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault ofera intre optionale Bose® Sound System pentru o experienta acustica de calitate. In cele din urma, Noul CLIO este mai versatil si mai agil datorita sistemelor de asistenta la condus. In plus fata de senzorii de parcare spate, Noul CLIO propune, in functie de versiune, senzori de parcare fata si camera video pentru marsarier. Sistemul "Easy Park Assist", disponibil pe versiunile superioare, asista soferul in timpul manevrelor de parcare, transformand condusul in mediul urban intr-o experienta mai placuta.

    Modelul este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line.


    Pentru moment, comenzile sunt deschise pentru Noul CLIO si Noul CLIO Estate, urmand ca pana in luna octombrie oferta comerciala sa fie completata si de versiunile sport: R.S. si R.S Trophy.

    Preturi:


    Vizualizari: 1475
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »