rss

Renault prezinta noua gama Clio

  1. 22/06/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Clio Facelift, Renault, Renault clio
    Vezi toate fotografiile (3)

    Renault Romania va prezenta joi, 25 iunie, noua gama Clio formata din trio-ul Clio 3, Clio Estate si Clio Renault Sport.

    Noul Clio facelift va fi comercializat la un pret care porneste de la 8.990 de euro cu TVA inclus. Oferta de lansare mai cuprinde o garantie de 3 ani sau 100.000 km si oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing. Pretul de 8.990 de euro corespunde versiunii Authentique 1,2 16V, 75 CP. Noul Renault Clio esre primul model din categoria sa care a obtinut cincin stele la testele EuroNCAP.

    O noutate importanta este introducerea versiunii Estate. Renault Clio Estate se adreseaza celor care isi doresc o masina cu dimensiuni reduse dar spatioasa si confortabila pentru intreaga familie. Capacitatea de incarcare este impresionanta pentru clasa mica, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri.

    Clio Renault Sport continua traditia bolizilor creati in "laboratorul de curse" de la Dieppe, cu performante dinamice la cel mai inalt nivel al clasei si oferind toate satisfactiile unui automobil sport veritabil.

    Vizualizari: 2915